Bitcoin „Cheat Sheet“ kræver næste ben op til $ 77K

Bitcoin-prisen tager sin tid på at konsolidere omkring $ 50.000, men kan forberede sig på det næste store ben op til omkring $ 77.000 pr. Mønt, ifølge hvad en erhvervsdrivende kalder et „snydeark“ til den nuværende kryptomarkedstyrning.

„Snydearket“ er en fraktal fra fortiden, der igen spiller ud på Bitcoin-markeder næsten perfekt. Hvis fraktalen fortsætter, er her hvor langt det kan tage prisen pr. BTC, før toppen er inde.

Bitcoin Trader Cheat Sheet antyder næste ben op til omkring $ 77K pr. BTC

Bitcoin gør endnu et forsøg på at holde over $ 50.000 og kæmper indtil videre. Hvis og når kryptokurrency lykkes at genvinde det centrale fykologiske niveau, kan det give tyre tillid til at skubbe til et andet interval højere.

Hvis og når det sker, kan det næste stop være $ 77.000 pr. Mønt, ifølge hvad en pseudonym handelsmand kalder et „snydeark“ til kryptomarkedet i løbet af de sidste flere måneder.

Et diagram delt af den erhvervsdrivende viser, hvor nøjagtigt det nylige tyremarked er sporet sammen med prishandlingen i fraktalen fra tidligere cyklusser.

Når det aktuelle interval til sidst efterlades, er en stor stigning til $ 77.000 næste, efterfulgt af en meget stejlere korrektion siger fraktalen. Men hvad der kommer efter det, hvis du kan undgå at blive rystet ud i den forventede volatilitet, kan være den mest magtfulde bullish impuls nogensinde.

Kunne denne fraktal indeholde koden for at forudsige den næste kryptomarkedstop?

Ikke hver erhvervsdrivende lægger meget vægt på fraktaler, men snyderarket ovenfor er for nøjagtigt til at ignorere det. Selvom denne tid helt sikkert kunne være anderledes, vil prisen pr. Bitcoin skyde til $ 100.000, hvis den samme vej følges, så næsten øjeblikkeligt til mere end $ 200.000 pr. Mønt.

Den enorme impuls fra $ 100.000 til $ 200,00 tager et par uger, hvis der er dage, efterligner løbet fra $ 10.000 til $ 20.000 i 2017 – en måned før toppen var inde, og kryptovalutaen begyndte sin første rigtige korrektion på mere end en år med uptrend.

Hvad der kommer næste, ifølge fraktal snydearket, er toppen af det nuværende tyremarked, og et andet udvidet bjørnemarked, hvor markedet igen kan cykle igennem.

Kunne dette kryptokurrency-tyremarked snydeark virkelig være så nøjagtigt? Og i bekræftende fald, kunne det indikere en eksplosiv bevægelse mod toppen herfra?