Bitcoinin hintaperusteet ‚kuutilassa‘, kun pörssissä pidetty BTC putoaa

Analyytikot uskovat, että Bitcoinin ketjun perustekijät viittaavat vuoden 2017 tyyliin härkäajoon

Huolimatta tapahtumattomasta kuukaudesta Bitcoin (BTC) -hinnalle, ketjun mittarit viittaavat siihen, että Bitcoin saattaa valmistautua välittömään härkäajoon. Huomattavasti spot-pörsseissä pidettyjen bitcoinien määrä on vähentynyt vuoden alusta lähtien ketjuanalyysiyritysten, CryptoQuantin ja glassnoden tietojen mukaan.

Salausanalyytikko Willy Woo huomautti, että tämä trendimuutos on erittäin nouseva Bitcoinille, koska se merkitsee lisääntynyttä kysyntää omaisuudelle ja kiinnostusta pitää sitä arvovarastona. Woo twiittasi:

„Kun kolikot spot-pörssissä putoavat, se on merkki siitä, että uusia ostajia on tulossa hakemaan kolikoita markkinoilta ja siirtämään ne kylmävarastoon HODL, näemme nyt uusia HODLereita. Erittäin makro nouseva. “

Bitcoin-spot-valuuttavaranto. Lähde: CryptoQuant
Vaikka spot-pörssien hallussa oleva vähenevä määrä kolikoita voi myös viitata siirtymiseen johdannaispörssiin, virtaukset entisestä toiseen ovat myös vähentyneet CryptoQuantin tietojen mukaan.

BitMEX Bitcoin virtaa kaikkiin pörsseihin. Lähde: CryptoQuant
Virta johdannaisvaihdosta spot-vaihtoon ja koviin lompakkoihin voisi mahdollisesti pahentaa viimeaikaisia ​​CFTC- ja DOJ-oikeustoimia BitMEX-vaihtoa vastaan.

Nykyinen kertymä muistuttaa vuotta 2017

Spot-pörssien hallussa olevien kolikoiden trendi alkoi muuttua vuoden 2020 alussa ja se kuvaa kauppiaille tuttua kuvaa. Lasku muistuttaa vuoden 2016 loppupuolen kertymävaihetta, mikä puolestaan ​​ruokki vuoden 2017 härkämarkkinoita, joiden Bitcoin-hinta nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolleen 20 089 dollaria.

Molemmat vaiheet ovat seuranneet huomionarvoisia tapahtumia, kuten Winklevossin kaksosien johtama Bitcoin ETF -mahdollisuus vuonna 2017 ja liiketalousjätti MicroStrategyin äskettäinen ostohullu. Woon mukaan markkinat eivät ole reagoineet näihin ketjuindikaattoreihin. Hän twiittasi:

„Tämä on yksi harvoista kerroista Bitcoin-urallani, jossa perustekijät (ketjutiedot ja infrastruktuurin pelaajien mittarit) ovat kuutilassa, mutta markkinat eivät ole heränneet siihen. He ovat vuoteen 2021 mennessä. Tätä mahdollisuutta en ole nähnyt vuoden 2016 puolivälistä lähtien. “
DeFi-taantuma tekee tien Bitcoinille

BTC: n ehtyvä varanto pörsseissä on nouseva merkki Bitcoinille makrotalouden näkökulmasta. Jotkut viittaavat kuitenkin siihen, että muuttuvan trendin voi aiheuttaa DeFi: n ja muiden likviditeettiin liittyvien protokollien kasvava suosio, jotka ovat luoneet kysynnän tokenoidulle Bitcoinille ja omaisuuden mukana olevalle likviditeetille.

Tämä maalaisi silti positiivisen kuvan Bitcoinille, koska se osoittaa, että käyttäjät haluavat mieluummin saada korkoa BTC: n pitämisestä kuin voiton ottamisesta. Vaikka Ethereumin lohkoketjussa on melkein miljardin dollarin arvoinen Bitcoin vain WBTC: n kautta, Bitcoinin tokenoitu versio alkoi saada vetovoimaa vasta kesäkuun lopulla 2020.

Lisäksi näyttää siltä, ​​että DeFin kasvu on pysähtynyt. Tunnusten hinnat ovat laskeneet ja DeFi-protokolliin lukittu kokonaisarvo laskee edelleen koko sektorilla ja myös Bitcoinin tokenoiduissa versioissa.

Kokonaisarvo lukittu DeFi: ssä. Lähde: Digital Assets Data
Kiinnostuneiden DeFi-osallistujien nykyinen väheneminen on saanut monet analyytikot päättelemään, että DeFi- ja altcoin-voittojen mahdollinen pyöräily Bitcoiniin on käynnissä. Jos näin on, tämä viittaa siihen, että Bitcoin valmistautuu toiseen härkäajoon, varsinkin kun uudet osallistujat jatkavat liittymistä verkkoon.